Váltsa valóra álmai moziszobáját!

Egy házimozi építés látszólag nem kihívás. Mégis, ha valamit nem jól csináltunk, akkor az apró részletek is drámai módon befolyásolják a végeredményt. A mi dolgunk, hogy minden rendszer, házimozi szoba tervezés közben ügyeljünk a részletekre, ezáltal Ön tényleg azt kapja, amire az eszközöket tervezték.

Több, mint másfél évtizeden keresztül tapasztaltuk, vizsgáltuk és orvosoltuk azokat a jelenségeket, melyek ronthatnak egy házimozi szoba akusztikáján, és a benne lévő komplett házimozi rendszer teljesítményén, és visszavesznek a felhasználói élményből.

Úgy teljesítjük vásárlóink igényeit, hogy közben a vártnál jobbat nyújtunk. Éppen ezért bátran kijelenthetjük, hogy minket egyetlen cél vezérel: Minden ügyfelünknek a saját igényeihez legjobban illő házimozi szoba tervezését, építését, végső soron kifogástalan zenei és filmes élményt nyújtani.

A Házimozi Stúdió az alábbi szolgáltatásokat nyújtja Önnek:

Házimozi szoba tervezés

Szeretné, hogy legyen otthonában egy elkülönített, hangszigetelt “játékszoba”, ami csak szórakozásra és kikapcsolódásra szolgál? A klasszikus filmszínházak hangulatát és eleganciáját szeretné megvalósítani? THX és ISF minősítésnek megfelelő házimozi szoba építése része szolgáltatásainknak. Előre egyeztetett időpontban fogadjuk Önt szaküzletünkben, ahol konzultálunk, megtervezzük az Ön rendszerét, és átbeszéljük a részleteket. Minden házimozi szoba tervezést ütemterv szerint végzünk, a vázlat papírra kerülésétől a kulcsrakész, kalibrált és letesztelt konfiguráció átadásáig. Ide kattintva megtudhatja, hogy mitől függ egy házimozi szoba építés költsége.

Ingyenes Házimozi kiszállítás és beállítás

Messze lakik, nincs megfelelő járműve a, drága készülékek biztonságos szállításához? Az ország egész területén vállaljuk komplett házimozi rendszer házhoz szállítását és szakszerű telepítését. 500 000 Ft felett minden általunk forgalmazott termék beüzemelését ingyenesen vállaljuk. A beüzemeléseket professzionális módon végezzük, és minden hasznos tudnivalót megosztunk Önnel, hogy hosszú távon működő házimozi rendszer birtokosa lehessen. A szobaakusztika mérőműszerek és szakmai tapasztalatok rendelkezésünkre állnak. A helyesen bekonfigurált házimozi rendszer tudja csak visszaadni a készülékek valódi tudását, ezért kötelességszerűen, örömmel segítünk.

Házimozi akusztika kialakítása

Filmnézésre és zenehallgatásra optimalizált házimozi szoba építés során az akusztika tervezését is végezzük. Ha dedikált moziszobát szeretne otthonába, akkor általunk beszerezheti a legprofibb hangelnyelő vagy hangvisszaverő falfelületeket. Ha egy normál élettérbe, pl. nappali szobába szeretne hifi/multiroom vagy komplett házimozi rendszert, megmutatjuk, hogy milyen kedvező ár/érték arányú megoldásokkal teheti jobbá a szoba, egyúttal a rendszer hangzását. A megfelelő akusztika kialakítása nagyon fontos ahhoz, hogy a drága komponensek ténylegesen valódi tudásuk szerint teljesítsenek.

Házimozi szoba építés

Minden házimozi szoba építés során személyre szabott, egyedi igények alapján kiválasztott termékeket használunk. Az általunk forgalmazott márkákkal napi szinten foglalkozunk, az újdonságokat mindig leteszteljük, és a készülékek ismerete által mindig tudunk segíteni abban, hogy az Ön környezetébe a legjobban illő megoldást javasoljuk. Csak olyan cégek, márkanevek találhatóak meg a Házimozi Stúdió kínálatában, melyek szakértőink és felhasználóink véleménye alapján kiválóan teljesítenek saját kategóriájukon belül.

Hifi és Házimozi teszt lehetőség

Bemutatótermünkben az összes általunk forgalmazott, belépő/közép/felsőkategóriás hifi és házimozi termék kipróbálható vásárlás előtt. Vegye fel velünk a kapcsolatot a látogatása előtti napon, és a készletünkön lévő eszközök bármelyikét beüzemeljük, mire Ön megérkezik hozzánk. Egy összetett tudású rendszer megismerése vásárlás előtt elengedhetetlen, a személyes konzultáció és a termék kipróbálása többet ér bármilyen félrevezető, megtévesztő gyári specifikációnál.

Intelligens otthon és Multiroom rendszer építés

Otthoni többszobás, intelligens multiroom audió- videó rendszerek telepítését tervezés alatt álló, vagy épülőfélben lévő házak esetében lehet legjobban megvalósítani. Ha Ön zenerajongó, akkor bizonyára értékeli a remek hangminőséget. Ha az egész otthonában szeretné élvezni kedvenc zenéit, akkor ajánljuk Önnek többszobás, audio-videó multiroom rendszereinket. Az egész házban lejátszott kép és hanganyagok kezelése még a nagyszülők számára is gyerekjáték lesz, az élmény pedig leírhatatlan. A mindent betöltő, kellems háttérzene teljesen új hangulatot kölcsönöz otthonának!

Bemutató szobáink

Grand Theatre

Ideális játékbarlang maximalista filmfanatikusok számára! A high end kategóriájú JBL Synthesis rendszernek otthont adó Grand Theatre helyiségben mindenki megtapasztalhatja, hogy a hagyományos moziknál intenzívebb, kényelmesebb módon is megtapasztalható a filmezés élménye. Minden technológia rejtve marad, a vetítők és erősítők külön gépházban találhatók. Az elképesztő hangnyomáshoz minőségi, tiszta részletek társulnak. Ezt a szoba azért készült, hogy eddigi munkáink, tapasztalataink és tudásunk hosszan érlelt gyümölcsét bárki megízlelje, aki ilyen vagy hasonló, exkluzív hangulatú játszószobára vágyik.

Nappali

Sokan félnek a nappalijukban házimozit telepíteni, holott életterünk központi helyiségében is ízlésesen elhelyezhetők a szórakoztató elektronikai eszközök, megfelelő odafigyeléssel és tervezéssel. A minőségi filmnézést és zenehallgatást szolgáló komponenseken kívül szobaakusztikai megoldások is találhatók e szobában. A televízió elé legördülő vászon szavak nélkül prezentálja a vetített kép előnyét, a Dolby Atmos/DTS:X kompatibilis hangrendszer pedig bármelyik pillanatban képes másik dimenzióba repíteni a hallgatót. Vegye ki a részét a kényelemből, ossza meg családjával az otthoni mozizás élményét!

Tron

A TRON szoba, mely nevét a Tron: Legacy (2010) c. film után kapta, bemutató házunk legkisebb, egyben legpraktikusabb szobája. E helyiség prezentálja, hogy miként oldható meg kimagasló minőségű hangzás és képi élmény mérsékelt alapterületen. További különlegesség a Hang és Tűz Kft. által telepített csillapítás, amelynek köszönhetően ez a legjobban zajszigetelt szobánk. A sci-fi jellegű világítás egyedi hangulatot teremt, a hangáteresztő vetítővászon pedig 4:3-tól 21:9 képarányig bármilyen filmet a lehető legjobb formájában mutat meg. Nem feltétlenül a méret a lényeg, és ezt a TRON szoba képes legjobban igazolni!

Néhány elkészült munkánk

Synthesis bódulat

Kedves megrendelőnk nagy légteret szeretett volna kolosszális hangnyomással megtölteni úgy, hogy filmekkel és zenékkel is minőségi, mégis erőteljes hangzást kapjon. Hangerő igényét egyértelműen a JBL Synthesis volt képes kielégíteni. Hogy többi lakót ne zavarják meg a Mad Max robbantásai és Chris Slade kemény lábdobja, a szobát teljesen lehangszigeteltük. Ezután az oldalfalakat akusztikailag csillapítottuk, a szabad területekre pedig (a mennyezetet beleértve) diffúzorokat helyeztünk. A szobába lépve a puha szőnyeg és a szerény, ám sejtelmes világítás érzékelteti, hogy a látogató igazi játékbarlangba léphet!

Pincéből moziszoba

Kihasználatlanul álló pincéjét szerette volna mozizásra alkalmas helyiséggé alakíttatni egy udvarias ügyfelünk. A helyszín felmérése után megterveztük a dizájnelemeket, kimértük a hangsugárzók pozícióit. Az eredmény kiváló rendszer lett, mely a benne lévő Revel és Arcam komponensekkel zeneiség és hangmező terén is sok drágább installációval is felveszi a versenyt. A kis alapterület ellenére még befért egy 3-fős házimozi fotel garnitúra is, amely a szoba koronaékszere is egyben, általa a kikapcsolódni vágyók órákig szórakozhatnak derékfájás nélkül. A praktikum és minőség egyvelege olyan kivitelben, ami bárhol megvalósítható!

Tiszai nappal

E Tisza mentén lévő, gyönyörű panorámájú ház tulajdonosa azzal a kérdéssel fordult hozzánk, hogy miként lehetne térhatású hangélményt és nagy képet varázsolni nappalijába az enteriőr letisztultságának feláldozása nélkül? Ezt beépíthető, mennyezeti hangszórókkal és mennyezetben elrejthető, motoros vetítővászonnal oldottuk meg. Utóbbit Stewart Firehawk felülettel installáltuk, mérsékelt fényviszonyok mellett is remek kontrasztot nyújt. A nappali gombnyomásra multimédiás fellegvárrá alakul, a komplett ház pedig Multiroom hangrendszert is kapott, így bármely szobában (a kerti grillezőt beleértve) szólhat a zene!

Fontos: Kérjük, hogy látogatása előtti napon hívjon minket és foglaljon időpontot, hogy kollégáink garantáltan fogadni tudják Önt – ellenkező esetben előfordulhat, hogy munkatársaink épp külső helyszínen rendszer beüzemelést végeznek.

Köszönjük!

Megjegyzés: helyszíni beüzemelést csak tőlünk vásárolt, általunk forgalmazott termékek esetében tudunk nyújtani.

Nyitva tartási idő:

Hétfőtől Péntekig: 10:00 – 18:00

Szombat és Vasárnap: ZÁRVA

Elérhetőségeink

Telefonszám: +36 70 333 0099 (FaceTime, Viber, WhatsApp, Signal)

Cím: 2045 Törökbálint, Kastély u. 20

Miért érdemes meglátogatni a Házimozi Stúdió bemutatótermét?

Az általunk forgalmazott termékekkel testközelből megismerkedhet a Házimozi Stúdióban. Egy összetett tudású rendszer megismerése vásárlás előtt elengedhetetlen, a személyes konzultáció és a termék kipróbálása többet ér bármilyen félrevezető, megtévesztő gyári specifikációnál.

Minden termék funkcionalitásáról több információt szerezhet, és ha időközben kérdése merül fel, kollégáink a helyszínen legjobb tudásuk szerint ellátják Önt a megfelelő információkkal és tanácsokkal.

Nyugodt körülmények között, zavaró tényezők nélkül tartjuk a bemutatót.

Megtapasztalhatja, hogy milyen előnyökkel jár az, hogyha egy helyiség házimozi célra lett kialakítva.

Megismerkedhet a világ legjobb házimozi projektoraival, és igény esetén összehasonlítást is végezhet kisebb-nagyobb modellek között, ugyanez érvényes hangfalak, erősítők és lejátszók esetében is.

Milyen esetben érdemes felvenni velünk a kapcsolatot?

Ha még nem jártas a hifi & házimozi világban, és úgy érzi, tanácsokra vagy útbaigazításra lenne szüksége.

Ha otthonában hifi sztereó vagy többcsatornás házimozi rendszer építését tervezi, de még nem döntötte el, hogy milyen komponensekből építse fel azt.

Ha nem csak egyetlen helyiséget szeretne behangosítani, hanem több szobát (vagy akár a komplett házat), és mindezt intelligens, felhasználóbarát vezérléssel kezelni.

Ha szeretne otthonra igazi moziszobát építeni, lábtámaszos mozifotelekkel, akusztikai panelekkel, vetítővászonnal és házimozival.

Ha egy adott árkategórián belül a legjobbat keresi.

Örömmel látjuk Önt bemutatótermünkben! Jelentkezzen be e-mailben vagy telefonon, és írja le kívánságát! Biztos lehet benne, hogy a Házimozi Stúdióban feledhetetlen élményben lesz része!

Ez a weboldal is sütiket használ!
A kényelmes böngészési élmény érdekében sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. A weboldalon megtekintheti az Adatkezelési és Süti Tájékoztatónkat (PDF).
Szükséges:
Az weboldal működéséhez elengedhetetlenül szükséges sütik. Ezek nélkül a weboldalt nem lehet megtekinteni.
Statisztikai:
A weboldal statisztikáinak elemzésével tudjuk weboldalunkat hatékonyabbá tenni, hogy a lehető legmagasabb felhasználói élményt nyújtsuk kedves látogatóinknak. Ezért gyűjtünk statisztikai adatokat a Google Analytics segítségével, amely kizárólag az IP címeket tárolja a személyes adatok közül.
Reklámcélú:
Azért települnek ezek a sütik, hogy a felhasználók számára egyedi ajánlatot, és számára releváns, érdeklődési körébe tartozó reklámajánlatokkal tudjuk megcélozni.
Sütik működésének megtekintése Elfogadom