Az ARCAM örömmel jelenti be, hogy ST60 hálózati zenelejátszó készüléke megkapta a Roon Ready tanúsítványt a Roon Labs cégtől!

A rendkívül népszerű ST60 az Arcam első dedikált hálózatképes, streaming funkciókkal rendelkező zenelejátszója, amely a Cambridge-i cég kimerítő szakmai tapasztalatait hasznosítja, mint önállóan is teljes értékű digitális forráskészülék. Az eleve számtalan bemeneti lehetőséggel és funkcióval ellátott, audiofil hangminőséget nyújtó Arcam ST60 hálózati zenelejátszó még sokoldalúbbá válik a Roon Ready minősítésnek köszönhetően.

A Roon Ready státuszt exkluzívan olyan hálózatképes lejátszó eszközök kapják meg, amelyekben megtalálható beépítve a Roon streaming technológia. Az ST60 ebből eredően bármilyen konfigurálás nélkül is képes megtalálni a Roon-t és csatlakozni hozzá, hogy tökéletes, bitről bitre visszajátszott hangot kézbesítsen. A Roon Ready minősített termékek kifogástalanul alkalmasak multiroom célra is, mivel vezeték nélkül is képesek Roon eszközökhöz kapcsolódni – ide tartoznak az ARCAM aktuális házimozi erősítő készülékei, továbbá az SA30 G osztályú integrált sztereó erősítő épp úgy, mint az ST60 – és a zónák vezérlése a Roon applikáción keresztül elegáns, felhasználóbarát módon lehetséges.

Hogy az Ön készüléke biztosan a legfrissebb Roon-hitelesített szoftvert használja, ahhoz legalább a 0.67/1155 verziójú szoftver futtatása szükséges.

Az Arcam hifi és házimozi készülékei előzetes egyeztetést követően kipróbálhatók, megvásárolhatók bemutatótermünkben!