A digitális mozizás multinacionális óriásai által telített világban büszkén áll egy Olasz vállalat, melyet a tökéletesség megtestesítőjeként tartanak számon. A SIM2. Egy cég, amely elsajátította és leküzdte a piac által lefektetett kihívásokat, új technológiákat folyamatosan az elmúlt 20 évben. Ez idő alatt házimozi projektor kínálatunk széles egészében kimagasló elismerést szerzett az innováció, minőség, teljesítmény és dizájn terén. A SIM2 projektorok standard referenciát jelentenek a mozgókép és a vizuális kommunikáció területein, szintúgy azoknak a házimozi megszállottaknak, akik a legjobbat igénylik. Napi szinten végeznek kiterjedt kutatásokat, teljes erőbedobással, a tökéletesség érdekében. Megjutalmazzuk Önt, de nem csak az elérhető legmagasabb képmegjelenítési minőséggel, hanem egy jobb minőségű élettel.

Szereti az „angol hifi” hangzást? Igényli a precíz, szép és tiszta hangzást akkor is, ha épp filmet néz? A Cambridge-i székhelyű Arcam pont ennek köszönheti sikerét: minden termékük a zeneiség jegyében született. Az alacsony jitter, torzítás, és az árnyékolt áramkörök hallhatóan befolyásolják a hangot sztereó és házimozi felhasználáskor is. Az Arcam házimozi erősítőiben található, túlméretezett tápegységgel biztosak lehetünk benne, hogy a masszív, hollywoodi akciójelenetek közben is biztonságosan hajthatjuk hangsugárzóinkat. Nem csak a hagyományos hifi és házimozi készülékei, hanem multimédiás berendezései, számítógépre köthető eszközei teszik még inkább kedveltté ezt az abszolút hifista céget.

Az Indiana Line igazi gyöngyszem a megfizethető hangfalak világában. Az olasz székhelyű cég kimondottan a belépő és középkategóriás hifi, valamint házimozi felhasználásra szánt hangsugárzók gyártására szakosodott. A maga árkategóriájában kiemelkedő teljesítményt kínál, és ezt már számos külföldi és itthoni szakmai magazin is igazolta. Amennyiben Ön korlátozott költségekből szeretne otthonába jó hangot varázsolni, akkor bátran javasoljuk, hogy próbálja ki nálunk az Indiana Line bármely hangsugárzóját, nem fog csalódni! Az olasz stílusra épülő, kifinomult, ugyanakkor diszkrét megjelenésű dobozok tolakodástól mentes, könnyed és légies stílussal szólaltatják meg kedvenc filmjeinket és zenéinket.

A JBL alapítója hozzájárult a mozgóképek megszólaltatásához. Ettől kezdve folyamatos a fejlődés a hi-fi hangminőség tudományában , egyre jobbat alkotva, egészen a Synthesis Ultra-ig. A Jazz Énekes című filmből idézve: „Eddig még nem hallottál semmit.” A Harman Luxury audio csoporthoz tartozó márkanév referenciát jelent a világ legjobb dedikált házimozi szobáihoz, és nagy örömünkre szolgál, hogy Magyarországon is tudjuk biztosítani a Synthesis minőséget mindenkinek, aki kompromisszumoktól mentes házimozit szeretne építeni. E cég a teljesítményhatárokat rendszerint a lehető legfeljebb emeli, így valamennyi termékükre érvényes a rendkívüli terhelhetőség, a váratlanul dinamikus megszólalás, és a monumentális hangélmény. Próbálja ki Ön is bemutatótermünkben a JBL Synthesis nagy teljesítményű hangfalait, és élje át kedvenc filmjeit egy teljesen új módon!

A Lexicon a Harman Luxury Audio márkacsoport részeként kifejezetten felsőkategóriás hifi és házimozi készülékeket, Dolby Atmos, DTS:X AV-erősítőket, processzorokat kínál. Az amerikai vállalat rendszerint élvonalbeli eljárásokat és technológiákat alkalmaz, miközben termékei hosszú távú megbízhatóságukról, felhasználóbarát küllemükről és rendkívül kifinomult hangzásukról váltak híressé. A megfelelően kiválasztott Lexicon házimozi erősítők és processzorok birtokosaként Ön is biztos lehet benne, hogy házimozi rendszere a legjobbat nyújtja!

Audiofilek, high end hifisták, zenerajongók, zenészek és hangmérnökök órákig képesek beszélgetni a Mark Levinson készülékek teljesítményéről. Persze egy Mark Levinson erősítőt, előfokot vagy lejátszót nem elemezni, hanem hallgatni szokás. A világ hifi márkáinak egyik legmeghatározóbb neve ez a cég, melynek termékei minden ma kapható csúcskategóriás hangfalból garantáltan a legtisztább hangzást hozzák elő. Ma, több mint három évtizeddel azután, hogy a cég elindult ezen az úton, Mark Levinson folytatja munkáját, szélesíti látókörét az audioeszközök, alkatrészek, és rendszerek világában, hogy mind útközben, mind az otthon hifi ési házimozi rajongók körében meghatározó legyen a pontosság, megbízhatóság és persze az élvezet. Mark Levinson 1972 . Ugyanaz a név. Ugyanaz a hitelesség. Ugyanaz a rendkívüli színvonal.

A zene iránti kötődésük hozta össze őket, a szakmai együttműködésükből pedig megszületett kettőjük vágya, a tökéletes zenei előadásmód megalkotása. A vállalat 1977- ben való megalapítása óta eltelt több, mint 30 év során, mind a ketten megmaradtak , a szívükhöz közel álló, szakterületüknél. Bob vezeti a technológiai fejlesztéseket, Allen irányítja a tervező csapatot. Bob Stuart és Allen Boothroyd a Meridian high end aktív hangfalak és hangrendszerek feltalálói, a 70-es években ismerkedtek meg egymással. Barátságukat, a zene szeretete iránti szenvedélyük alapozta meg. A vágy, hogy a zenét még tisztábban, még szebben hallhassák, inspirálta őket arra, hogy megtervezzék és kivitelezzék a saját audio berendezésüket. És ezzel megszületett a Meridian. A cég termékei ikonikus megjelenés mellett nyújtanak torzítás mentes, gyors és pontos hangkaraktert. Hallgassa meg Ön is a Meridian speciális hangfalait a Házimozi Stúdióban!

Élvezze kedvenc felvételeit az egész otthonában, a NuVo többszobás rendszereinek segítségével! A központilag vezérelt zenei lejátszás teljesen új felhasználói élményt nyújt, ráadásul a cég termékei széleskörű funkcionalitást nyújtanak: kedvenc felvételeit hallgathatja internetes szolgáltató által, helyi hálózatról, saját számítógépéről vagy a NuVo termékek beépített adattárolójáról. Engedje meg, hogy bemutassuk Önnek a Multiroom legmodernebb oldalát, jöjjön el, és tapasztalja meg Ön is az innovatív, központi zenehallgatás világát!

A PurePower+TM meggyőződése, hogy egy rendszer minőségét nem szabadna befolyásolnia a házban található elektromos kábelezésnek. Ugyanakkor nem szabadna a túltöltöttség, jelugrások, áthallás és harmonikus torzítás miatt sérülnie, vagy rosszabb esetben katasztrofális módon, lassú túlmelegedés miatt elromlania a drága hifi és házimozi komponenseknek. Aki időt, pénzt és energiát szánt egy rendkívüli minőségű rendszer felépítésére, annak erősen ajánlott, hogy tiszta és folyamatos elektromos árammal táplálja a készülékláncot, így biztos lehet afelől, hogy a komponensek a tőlük telhető legjobb teljesítményt produkálják.

Hallgasson meg egy REL mélyládát – bármelyiket! Azonnal észre fogja venni már a legkisebb modellnél is, hogy az alsó frekvenciák akkor tökéletesek, ha összeolvadnak, összefésülődnek a többi hangsugárzó hangjával! Nem véletlen, hogy sok , high end audio kiállításokon és audiofil felhasználók zenehallgató szobájában még referencia szintű hangfalakat is zokszó nélkül párosítják REL mélyládákkal, ugyanis a pontosság és a kifinomultság minden esetben előnyössé teszi a hangot, és egy profin felépített mélyláda akár audiofil hifi rendszerekben, élő hangszeres zenéket is képes feltűnésmentesen hangsúlyosabbá, teltebbé és drámaibbá tenni. Mindez villámgyors szűrőáramkörökkel, torzulásmentes membránokkal, profin merevített kamrákkal és rendkívül aprólékos finombeállításokkal válik lehetővé.

A Revel hangszórókat az otthoni szórakoztatási lehetőségek legtökéletesebb képviselőjének alkották meg. Egy Revel hangfal előállítása kizárólag akkor végleges, ha az az Ön otthonát, kiváló hangjával és megjelenésével tökéletesen kiegészíti. Annak érdekében, hogy a végeredmény kifogástalan legyen, a hivatalos Revel forgalmazó cégek kiválasztását alapos vizsgálat és képzés előzi meg. A Revel mérnökeinek kiváló szaktudása révén a mai Revel hangsugárzókkal tisztább és élvezhetőbb hangzás érhető el, mint elődeikkel. A szigorú és körültekintő tervezési munkának és mérés sorozatoknak köszönhetően, a fejlesztők még tökéletesebb hangzást értek el. A legkülönlegesebb ún. “double-blind” hallgatási teszt eredményei kiváló útmutatást adtak a hangfalak tervezéséhez, valamint bebizonyították, hogy a Revel hangfalak a kategória legjobb hangminőségét biztosítják. A Revel termékeket látva és hallgatva megismerheted az egyedülálló minőséget és a cég ez iránti szenvedélyét.

A Speakercraft cég termékeit azoknak ajánljuk, akik nem szeretnének látható hangfalakat látni, ugyanakkor a tiszta és minőségi hangzásról sem akarnak lemondani. E gyártó kifejezetten beépíthető, falba süllyeszthető hangszórókra specializálódott. Mennyezeti hangszóró kínálatuk igen széles, ennél fogva ár és teljesítmény szempontból is széles kínálatból lehet válogatni. Nem csak otthoni környezetekben, hanem irodahelyiségek, előadótermek behangosításától kezdve a vendéglátóipari egységek, szállodák, éttermek számára is ideális megoldást jelentenek a Speakercraft termékei, melyek között páraálló, uszodahelyiségekbe és kültérre optimalizált megoldásokat is találhatunk.

Egy házimozi rendszerben a vetítővászon ugyanolyan fontos, mint a projektor, a lejátszó, a hangfalak, a kábelek, vagy bármely egyéb komponens. Sok tényezőtől függ, hogy adott környezetben hogyan érjük el a legjobb képminőséget. A szoba adottságai és az Ön elképzelése alapján rengeteg vetítési felület közül válogathatunk, és minden környezethez kiválasztjuk a leginkább megfelelő megoldást. A cég nagyszerűsége abban rejlik, hogy minden igényre tud kielégítő megoldást nyújtani. Ha Stewart vetítővászonnal épít házimozit, akkor többé nincs olyan, hogy lehetetlen!

Az SL Audio A/S. céget Peter Lyngdorf alapította 2005-ben azzal a céllal, hogy két legendás márka-ikon, nevezetesen a Steinway Lyngdorf és Lyngdorf Audio égisze alatt tervezzen, fejlesszen és készítsen high end hangrendszereket és készülékeket. Az SL Audio A/S célja kiszolgálni azokat a zene és film ínyenceket, akik a tiszta hangtechnológia páratlanul innovatív megoldásait keresik.

A gyártó három kulcstényezőnek köszönheti egyedülálló szerepét. Ide tartozik a RoomPerfectTM szobaakusztika korrekció, a teljesen digitális rendszerek, továbbá a 360 fokos basszus vezérlés. A Lyngdorf Audio összes jelenleg forgalomban lévő készülékét és hangsugárzóját megtalálja nálunk. Előzetes időpont foglalást követően örömmel látjuk Önt egy rendhagyó high end hifi/házimozi bemutatóra, bemutatótermünkben, ahol élőben is megtapasztalhatja a készülékek tudását!

Ez a weboldal is sütiket használ!
A kényelmes böngészési élmény érdekében sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. A weboldalon megtekintheti az Adatkezelési és Süti Tájékoztatónkat (PDF).
Szükséges:
Az weboldal működéséhez elengedhetetlenül szükséges sütik. Ezek nélkül a weboldalt nem lehet megtekinteni.
Statisztikai:
A weboldal statisztikáinak elemzésével tudjuk weboldalunkat hatékonyabbá tenni, hogy a lehető legmagasabb felhasználói élményt nyújtsuk kedves látogatóinknak. Ezért gyűjtünk statisztikai adatokat a Google Analytics segítségével, amely kizárólag az IP címeket tárolja a személyes adatok közül.
Reklámcélú:
Azért települnek ezek a sütik, hogy a felhasználók számára egyedi ajánlatot, és számára releváns, érdeklődési körébe tartozó reklámajánlatokkal tudjuk megcélozni.
Sütik működésének megtekintése Elfogadom