A Mark Levinson 5 000-es szériája két high end integrált sztereó erősítőt tartalmaz. Ezek a No. 5805 és No. 5802 készülékek. Most egy részletes videót készítettünk, amiből megismerheted főbb tulajdonságaikat.

A Mark Levinson cégről röviden

A Mark Levinson egy neves amerikai high-end hifi készülékeket gyártó vállalat. A cég nevét alapítója után kapta, aki a hangtechnológia terén elért kiemelkedő eredményeiről vált híressé. A vállalat az alábbiaknak köszönhetően vált ismertté:

  • Hangminőség és innováció: A Mark Levinson céget különösen a kiemelkedő hangminőség és az innovatív technológiák alkalmazása jellemzi. Erőfeszítéseket tett a legmagasabb minőségű berendezések létrehozása érdekében, lefektetve a „high end” alapjait és számos úttörő technológiai megoldást fejlesztett ki a hangzás javítására.
  • Erős hangsúly a részletekre: A gyártó kínálatában lévő termékek a részletekben gazdag hangzást, tiszta és pontos hangképet, valamint a zenei előadás érzelmét és mélységét hangsúlyozzák. Erről kézzel válogatott alkatrészek és házon belül fejlesztett áramkörök gondoskodnak.
  • Márka hírnév: A Mark Levinson név a high-end audio szerelmesei között több évtizede meglehetősen elismert. A cég olyan rendszereket és komponenseket kínál, amelyek kielégítik a professzionális zenék előadóinak és audiofileknek szánt magas elvárásokat. Ebben szerepet játszik a masszív, időtálló kivitel, kompromisszummentes formatervezés és anyaghasználat.
  • Termékkategóriák: A vállalat által kínált termékkategóriák tartalmaznak erősítőket, előerősítőket, DAC-okat (digitális-analóg konvertereket), hálózatképes lejátszókat és nemrégiben vezeték nélküli fejhallgató is került a kínálatba No. 5909 néven.

Mark Levinson 5802 és 5805 teszt lehetőség!

Ha szívesen megtapasztalnád személyesen, hogy mire képesek a Mark Levinson termékek, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot! Előzetes bejelentkezéssel kipróbálhatod a készülékeket bemutatótermünkben. Mark Levinson erősítő vásárlás esetén egész Magyarországon ingyenes házhozszállítást és szakszerű beüzemelést végzünk!