lyngdorf-tdai-1120-teszt

Bob Fonseca, a United States of Analog nevű YouTube-csatornán kiváló értékelést tett közzé a Lyngdorf TDAI-1120 hálózatképes erősítőről. Kiragadtunk néhány idézetet a teljes videóból, de ha tudsz angolul, itt megnézheted a teljes tesztet!

 „Dániából érkezik a nappalidba az agilis, intelligens és SZÓRAKOZTATÓ Lyngdorf TDAI-1120 hálózati erősítő! Derítsd ki, hogyan tudja ez az okos erősítő kijavítani a borzalmas szobaakusztikád. Túl jónak tűnik, hogy igaz legyen… DE ÍGY VAN!”

„Ez az erősítő olyan, mint James Bond, intelligens, kifinomult és rámenős.”

„Ez az erősítő rendkívül agilis, a zenét gyorsan és pontosan kézbesíti.”

„Nem tudom kellően kihangsúlyozni, hogy mennyire fontos és milyen elképesztő a RoomPerfect kalibráció. Egyszerűen fenomenális. Amikor először bekapcsoltam ezt az erősítőt és szoba korrekció nélkül kipróbáltam, máris fantasztikusan szólt. Teljesen lenyűgözött. Aztán elvégeztem a RoomPerfect kalibrációt… hadd mondjak annyit, hogy a hang ilyenről olyan lett. Annyira kinyílt a hangfalak részletessége, elhelyezése a térben, hogy alig akartam elhinni”.

A Lyngdorf TDAI-1120 előzetes bejelentkezést követően kipróbálható bemutatótermünkben! Lyngdorf erősítő vásárlás esetén igény szerint ingyenes kiszállítást és professzionális beüzemelést végzünk egész Magyarország területén!