legjobb házimozi szobaÖrömmel értesítjük új és visszatérő látogatóinkat, hogy elkészült a legjobb házimozi szoba bemutató termünkben, a Grand Theatre ajtaja mindenkinek nyitva áll! Most pedig összefoglaljuk, mi minden került bele!

Első ízben nyílt hétvégénkre jelentkező látogatóinknak mutattuk meg a Grand Theatre házimozi szoba képességeit. A helyiség előzetes bejelentkezést követően továbbra is minden kedves érdeklődőnk számára látogatható, nem csak azoknak ajánljuk kipróbálását, akik a legjobb házimozi rendszer után kutatnak, hanem azoknak is, akik a belépőszinttől a high end-ig meg szeretnének ismerkedni a ma elérhető térhatású hangformátumokkal, illetve a nagy teljesítményű hangfalak képességeivel.

hazimozi-szoba-studio-sim2-jbl-synthesis

A Grand Theatre házimozi szoba a JBL Synthesis high end hangfal különlegességeinek ad otthont. A frontokat tri-amp hajtással, azaz hármas erősítéssel (9 x 200 W teljesítményű végerősítővel) szólaltatjuk meg. További házimozi végerősítő gondoskodik a 4 db oldalfali és további 4 db mennyezeti hangszóró hajtásáról. A házimozi szoba mindegyik sarkában, összesen négy darab mélysugárzó található, melyeket diszkrét monó végerősítők hajtanak meg. Ilyen nagy teljesítményű hangfalak hajtásához meglehetősen terebélyes készüléklánc szükséges. A rack-szekrény jelleggel felpolcolt elektronikus komponenseket a házimozi szoba mögötti gépházba installáltuk, ugyanitt található egy optikai üveg mögé rejtett házimozi projektor is.

sim2 projektor házimozi

A Grand Theatre lelke a bemutatótermünkben lévő jelenlegi legjobb házimozi rendszer, de nem csak a tartalmát képező nagy hangfalak, kényelmes házimozi fotel, vagy a rengeteg házimozi végerősítő miatt. Ügyeltünk arra is, hogy a helyiség stílusa modern, letisztult maradjon, így aki helyet foglal bent, az rögvest a filmélményre összpontosíthat. A házimozi szoba építés során elkerülhetetlenek olyan háttérismeretek, melyeket felhalmoztunk az elmúlt két évtizedben. Mindezeket a tapasztalatokat hasznosítjuk minden alkalommal, amikor egy kedves látogatónk, ügyfelünk komplett házimozi rendszer építés projekttel bíz meg minket.

házimozi szoba építés

A Grand Theatre házimozi szoba készüléklánca, a házimozi vetítővászon, a szellőzőrrendszer és a világítás egyaránt mobileszközről, wi-fi alapokon vezérelhetők. A lejátszott videó műsorokat USB-s adathordozóról, CD/DVD/BD lemezről és helyi hálózati merevlemezről, avagy NAS-ról is elérhetjük. A kép megjelenítéséről SIM2 3D DLP házimozi projektor gondoskodik, így a nagy teljesítményű hangfalak által keltett hatások kontrasztos, fényerős és színhű képpel egészülnek ki. Halkan hozzátesszük, hogy a fotókon lévő vászonhoz nem nyúltunk grafikus szoftverrel – a valóságban is épp ilyen meggyőző fekete szinteket produkál a SIM2 SuperLumis és a Stewart házimozi vetítővászon együttese!

házimozi rendszer építés

A fentebb leírtak alapján már érthető, hogy miért a Grand Theatre a legjobb házimozi szoba, ami jelenleg bemutatótermünkben található. Mindenkit örömmel látunk hifi, multiroom és házimozi bemutatótermünkben, ahol előzetes időpont egyeztetést követően több szobát, különböző rendszereket, személyre szabott megoldásokat próbálhatnak ki látogatóink. Ha Ön a filmek megszállottja, házimozi rendszer építés előtt áll, ártól függetlenül a legjobb házimozi szoba építésére törekszik, vagy egyszerűen csak kíváncsi rá, hogy milyen egy megfelelően telepített házimozi szoba, sok szeretettel várjuk egy feledhetetlen demóra!

Bejelentkezés házimozi szoba bemutatóra

 

Látogassa meg bemutatótermünket, és fedezze fel az Ön által kiszemelt eszközök valódi tudását!