jbl-hazimozi-stage-teszt-hir-boritokep

A házimozi rendszer építők körében közismert, amerikai Home Cinema Choice magazin ötcsillagos értékeléssel jutalmazta a JBL Stage hangsugárzókból álló 5.1 házimozi hangfalszett tudását! 

Zsebkímélő zsenialitás” – így jellemezte konklúziójában a cikk a JBL Stage hangsugárzókból álló szettet. Ahogy az írás végén olvasható: “…a JBL Stage széria kiemelkedő belépő kategóriás ajánlat. Olyan energiát ad az előadáshoz, amitől mozisan szól, miközben a közlésmódja fókuszált és a mély basszust szépen integrálja. Az ár ismeretében meggyőző a megépítettség minősége is, így ez az 5.1 házimozi hangfalszett mindenkinek ideális, aki magas színvonalú hangmezőt szeretne korlátozott költségből.” 

Az eredeti, angol nyelvű írás elolvasható a .pdf dokumentumból, amit IDE LINKELTÜNK BE

Miből állt a tesztelt 5.1 hangfalszett?

A kipróbálás során összeállított “csomag” az alábbi hangsugárzókból állt: 

Frontsugárzó: 2 db JBL Stage A170 

Centersugárzó: 1 db JBL Stage A125C 

Háttérsugárzó: 2 db JBL Stage A130 

Mélysugárzó: 1 db JBL Stage A100P 

Mit érdemes tudni a JBL Stage szériáról? 

Az JBL Stage széria belépő-középkategóriás hangfalakat tartalmaz, amelyek számos hasznos funkcióval rendelkeznek. Itt van néhány fontos információ, amit érdemes tudni róluk: 

  • A hangsugárzók elérhetők különböző méretekben és kialakításban, beleértve a padló-, álló-, könyvespolc- és center hangfalakat is. Emellett a termékcsalád aktív mélyládát is tartalmaz, így lehetővé válik a zenei és filmes élmény testre szabása. 
  • Az JBL Stage hangfalak a HARMAN cégcsoport fejlesztő mérnökcsapata által tervezett és finomhangolt hangszórókat tartalmaznak, amelyek pontos és tiszta hangzást biztosítanak, és kiváló minőségű basszusokat produkálnak. 
  •  A JBL Stage sorozatnak az a célja, hogy minél szélesebb körű kompatibilitást biztosítson, ezért azokat a legtöbb sztereó és házimozi erősítővel használhatjuk.  
  • A dobozok tartósak és hosszú élettartamúak, így nagyon jó befektetést jelenthetnek azoknak, akik hosszú távon szeretnének jó minőségű hangzást a high end kategóriához képest jóval kedvezőbb áron élvezni. 
JBL Stage széria bemutató videó

Próbálja ki a JBL Stage 5.1 házimozi hangfalszett tudását élőben! 

Az említett tesztben szereplő hangsugárzók előzetes bejelentkezést követően meghallgathatók bemutatótermünkben sztereó és 5.1 házimozi összeállításban is. A komplett JBL Stage széria megtalálható webáruházunkban, igény esetén kisebb és nagyobb szett összeállítás is lehetséges! Jelentkezzen be most egy emlékezetes meghallgatásra!