Filmrajongók, figyelem! Új házimozi projektorral ünnepli 30. évfordulóját a high end projektor specialista cég! A SIM2 CRYSTAL 4 SH GOLD SERIES néven hivatalosan is bejelentette legfrissebb termékét, mely az elmúlt három évtized szenvedélyét és a minőségre irányuló megszállott figyelmet jelképezi.

SIM2: 30 évnyi kiválóság és innováció

A 30 éves tapasztalat azt az időt jelenti, melynek során a SIM2 számos innovációt elért vizuális képmegjelenítésben. Beleértendő a kolometria és HDR (amikor ez még gyerekcipőben járó gondolat volt) terén szerzett tudás és az összes mérnöki ötlet alkalmazása, melyek a projektor iparágban egyedülálló termékeket eredményeztek. Mindez egy olyan termékhez vezetett, melyben az évek során betartott ígéretek mindegyike megtestesül.

A HáziMozi mindenekelőtt egy kulturális üzletág, melyben a filmnézés öröme és a koncertvideók élménye a lehető legvalóságosabb módon történik, hogy a néző elmerüljön az eseményben és annak esetleges érzelmi töltetében. A SIM2 GOLD SERIES projektorok esetében viszont az öröm abból származik, hogy a legjobb házimozi rendszert birtoklod és büszke is lehetsz rá.

Az új SIM2 CRYSTAL 4SH GOLD SERIES

Rendkívüli fényerősséget sikerült elérni vele egyenértékűen kimagasló színpontossággal és kontraszttal. A képminőségben fontos szerepet tölt be a megszállott gondossággal összeállított optika és annak lehetősége, hogy professzionális kalibrációra kerüljön sor a felhasználói környezethez illeszkedően (az egyedi fejlesztésű SIM2 LCC 6.0 szoftveren keresztül). Ehhez hozzáadódik a speciális előre bekalibrált állapot, melyet a gyárban állítanak be (szimulálva a Te házimozid paramétereit). Így a CRYSTAL 4 SH GOLD SERIES olyan tárgy, mely azon kevés felhasználóknak készül, akik „mindent” akarnak, ami lehetséges egy házimozi projektorban, a lehető legteljesebb és elegánsabb formában.

Egy olyan eszköz, mely könnyen felveszi a versenyt mozi vetítőkkel a képminőséget illetően, a masszív, 1 000 vagy több üléses termekhez tervezett projektorok negatív tulajdonságai nélkül.

Ez az új házimozi vetítő kategóriája tetején helyezkedik el, ugyanakkor SIM2 úgy határozott, hogy csak kevesek számára legyen elérhető. Mindössze néhány termék állítható elő egy év alatt és kizárólag rendelésre fogják elkészíteni, minimum 60 napos átfutási idővel. Utóbbi 2024-től várhatóan 30 nap alá fog esni.

Ma hivatalosan is debütált a CRYSTAL 4 GOLD SERIES vetítő. Házát megkülönböztető jelzéssel is ellátták. Arany színezés figyelhető meg bizonyos részein, de a készülékházban lévő szív sem hétköznapi.

SIM2 CRYSTAL 4 GOLD SERIES projektor főbb tulajdonságai:

  • Boost móddal akár 4 000 ANSI fényerő
  • Mindössze 50 db készül belőle évente (egyenként számozva)
  • Szuperprofesszionális színkezelés az új, egyedi fejlesztésű SIM2 LCC 6.0 szoftveren keresztül
  • Speciális GAMMA beállítás minden egyes színhez (RGB)
  • Gondosan megválasztott kristályüveg lencse a tökéletes fókusz érdekében
  • Új képmegjelenítő módok beleértve a „Boost” funkciót
  • Különleges USB adathordozó az LCC 6.0 szoftverrel
  • Speciális „soron kívüli” dedikált gyártás
  • Egyedi, előre beállított kép a gyárban, mely a vásárló házimozi szobájához igazodik
  • Kézzel aláírt, egyedileg sorszámozott kézikönyv

További kérdésed van SIM2 projektor ügyben?

Előzetes bejelentkezést követően a SIM2 termékek kipróbálhatók bemutatótermünkben! Vedd fel velünk a kapcsolatot és ismerd meg a filmrendezők által preferált képminőséget! SIM2 projektor vásárlás esetén egész Magyarországon ingyenes kiszállítást és szakszerű beüzemelést végzünk!