revel-m16-hangfal

Rövid videót készítettünk kínálatunk legnépszerűbb állványos hangsugárzójáról. A Revel Concerta2 M16 megadja egy kompakt polcsugárzó előnyét, nevezetesen a könnyű elhelyezés lehetőséget. Közben dekoratív és mégis döbbenetesen nagyot szól. De hogyan lehetséges ez?

Az amerikai Revel több évtizedes múlttal rendelkező vállalat, a HARMAN International cégcsoport tagja. Óriási kutatás-fejlesztési háttér áll a név mögött, köszönhetően a HARMAN dedikált kutatólaborjának és egyedi tesztelési módszereinek. Számos fejlesztés, melyet a gyártó referencia modelljeihez fejlesztettek ki, megtalálható az M16-ban is. Tudj meg többet a videóból:

Revel házimozit szeretnél? 

Semmi akadálya! Amennyiben a Concerta2 M16-ot házimozi rendszer részeként szeretnéd alkalmazni, akkor választhatsz hozzá illő hangú centersugárzót (Revel Concerta2 C25). Ha el tudod helyezni állványon, bútoron vagy fali polcon, akkor az M16 háttérsugárzóként is bevethető. Mi van akkor, ha nincsen elég fizikai helyed ahhoz, hogy ekkora mélységű dobozokat elhelyezz? Ilyen esetben megoldás lehet a termékcsalád lapos profilú tagja (Concerta2 S16), melyet egy festményhez hasonlóan, egyszerűen felakaszthatsz a falra és mindössze 14 cm-t fog kiemelkedni. Ha még diszkrétebb megoldást szeretnél, akkor beépíthető (falba besüllyeszthető) hangszórók közül is válogathatsz, a Revel in-wall kategóriában ugyancsak számos opciót kínál. 

Nagyobb szobába keresel hangfalat? 

A Concerta2 M16 telt és gazdag hangzást nyújt, fontos azonban megjegyezni, hogy bizonyos szituációkban előnyösebb lehet, ha nagyobb méretű hangfalat (például Revel Concerta2 F35 vagy Revel Concerta2 F36) alkalmazol. Az azonos szériába tartozó álló hangfalak teltebb és testesebb hangzást nyújtanak, mint polcméretű társaik. Ha a szobaakusztika vagy nagyobb hallgatói távolság megköveteli, kiegyensúlyozottabb basszust tudsz elérni egy álló dobozzal. Másik opció a testesség és basszus felbontás növelésére, hogy kiegészíted a hangfalakat egy vagy kettő aktív mélysugárzóval. Azt tapasztaljuk és vásárlóink visszajelzése alapján is nyugodt szívvel kijelenthető, hogy a Revel hangfalakhoz ideális kiegészítést jelentenek a REL mélyládák. Tudni szeretnéd, hogy mi a különbség a különböző méretű Revel hangsugárzók karaktere között? Szeretnéd összemérni egy 2.0 (csak két hangfal), 2.1 (két hangfal és egy mélyláda) vagy 2.2 (két hangfal és különálló mélyládák a jobb-bal oldalra) csatornás hangrendszer közti eltéréseket? Előzetes bejelentkezést követően meghallgatási lehetőséget biztosítunk bemutatótermünkben