Készítettünk egy bemutató videót, melyből megismerheted az amerikai Revel cég történetét, a gyártó filozófiáját és mutatunk néhány kulisszák mögötti pillanatot is. Ha szívesen néznél hasonló tartalmakat a jövőben, iratkozz fel YouTube-csatornánkra!

Minden, amit a Revel véghezvisz, tudományos megközelítésből indul. Miközben az iparág többi résztvevője a keskeny esztétikára fókuszál, a márka mérnökei elfoglaltan tevékenykednek a laborban, tökéletesítve a termékeik hangpontosságán. A legelső Revel hangsugárzó érkezésétől kezdve megszállottan tesztelik újra és újra az összes összetevőt, hogy minden termékből a legjobbat tudják kihozni. Az eredmény a legnagyobb tisztasággal visszaadott zene – úgy lejátszva, ahogy a művész elképzelte.

Minden Revel hangfal több ezer munkaóra eredménye. 1996 óta a jól bevált technikai források, egyedülálló tesztelő létesítmények és más gyártók számára nem elérhető élvonalbeli eszközök állnak rendelkezésükre. Így képesek folyamatosan sztenderdet állítani az akusztikai pontosságnak és lehetővé tenni minden Revel vásárló számára, hogy olyan hangtisztaságot tapasztaljon, amire korábban nem volt példa.

A Revel hangsugárzók előzetes időpont foglalást követően kipróbálhatók bemutatótermünkben!