Az ARCAM termékek számos kimagaslóan elismert Hi-Fi névtől kaptak szakmai elismerést a 2020/2021-es szezonban! Többek között a Home Cinema Choice, az AVForums és a StereoNET is kiemelt dicséretben részesítette a cég audió készülékeit!

Az SA30 a cég eddigi legokosabb kétcsatornás sztereó erősítője. Hatékony G osztályú erősítő áramkört, Dirac Live szobaakusztika korrekciós technológiát és digitális zenei közvetítést is nyújt egyetlen keskeny dobozba zárva – valóságos díjözönt kapott e termék. A Hi-Fi News & Record Review 2020 júliusi számában „kiemelkedő termék” státusszal tüntették fel az SA30-at, említve, hogy „magas terhelésen is hihetetlenül kontrollált és torzításmentes marad”. Az AVTech díjazáson pedig olyan testvér címek, mint a Home Cinema Choice, Hi-Fi Choice, valamint a Hi-Fi News & Record Review közösen is az év legjobbjaként értékelték az SA30-at, amely így a 2020/21-es év Legjobb Erősítője címet nyerte meg. A Hi-Fi+ egyetértően ugyancsak az SA30-at jelölte ki 2020 integrált sztereó erősítőjének a £10,000 alatti kategóriában, leírásuk alapján „meghökkentően közvetlen és kommunikatív eszköznek” jellemezték.

Az ARCAM SA30 képes sima, nyitott és részletes prezentációra” miközben „csatlakoztathatósága kimerítő”, ahogy a What Hi-Fi? említette szenvedélyesen megfogalmazott ötcsillagos tesztjében, miközben a Gramophone magazin a 2020-ban publikált cikkjében úgy említette az SA30-at, mint „Az Arcam utóbbi években lefektetett G osztályának méltó utódja”. Az AVForums a 2020 Szerkesztői díjas listáján a legjobb minden-az-egyben hifi eszközként emelte ki az SA30-at, mivel közleményük szerint „ez a kiemelkedő eszköz remek erősítő modult kombinál a kimagasló dekódolással, széleskörű csatlakoztathatósággal, a hozzáadott Dirac Live előnye pedig bármely környezetben kamatoztatható”. Az SA30 hihetetlen futama tovább folytatódott, amikor az EISA Best Buy Erősítő 2020-2021 kategóriát is megnyerte, a zsűri szerint ez „az ARCAM eddigi legjelentősebb sztereő erősítője”.

És ha díjazásra kerül sor, az ARCAM AVR30 hasonlóan megnyerő, mint kétcsatornás testvére. Az AVForums is felfigyelt rá, amit egyértelműen bizonyít, hogy a £4,000 – £10,000 közötti ár kategória legjobb házimozi erősítő eszközének tüntették fel a szerkesztői díjazáson, hozzátéve, hogy „ez a bámulatos AV receiver megszállott szinten magával ragadó hangélményt nyújt, ami a háromszor ennyibe kerülő rendszerektől lenne elvárás”. A Pursuit Perfect System is csatlakozott az elismerők táborához, kiemelkedő termékként szelektálva az AVR30-at a 2020-as toplistáján. A StereoNET szerkesztőit ugyanennyire lenyűgözte a készülék, nem kevésbé a Home Cinema Choice munkatársait, akik legjobb vétel cédulával jutalmazták az AVR30 ötcsillagos teljesítményét.

Az Arcam hifi és házimozi termékei előzetes időpont egyeztetést követően kipróbálhatók bemutatótermünkben!