mark-levinson-5909-teszt-boritokep

Négy prémium kihívóval hasonlították össze a Mark Levinson vezeték nélküli fejhallgatóját. Erős volt a mezőny, de magasabb áráért cserébe egyértelműen jobb hangminőséget nyújtott a No. 5909. A What Hi-Fi magazinnak is meggyőződése, hogy valóban kivételes lett! 

A Mark Levinson No. 5909 fejhallgatót több kihívóval is összevetették, köztük szerepelt a Bowers & Wilkins Px8, Focal Bathys és az Apple AirPods Max is. A What Hi-Fi mindegyik fejhallgatót pozitívan véleményezte, de elismerték, hogy hangzásával a Mark Levinson összes kihívóját maga mögé utasította. Hangminősége új kategóriát képvisel vezeték nélküli viszonylatban, amit többek közt e sorok igazolnak: 

“A kristálytisztán és ropogósan részletező jelleg, amivel megjeleníti a zeneszámok színpadi hangszerelését, legjobban úgy fogalmazható meg, hogy szikrázó …bárki, aki vezeték nélküli kényelemre vágyna anélkül, hogy túl sokat áldozzon a hangminőségből és elég szerencsés ahhoz, hogy megengedhessen magának mindkét világ javát kombináló megoldást, annak a Mark Levinson kiemelten ajánlott.”

mark-levinson-teszt-1

A teljes cikk elolvasható angol nyelven ide kattintva, a What Hi-Fi honlapján. A Mark Levinson No. 5909 vezeték nélküli fejhallgató megtalálható webáruházunkban. Előzetes egyeztetést követően kipróbálható bemutatótermünkben! Ha kérdése van a termékkel kapcsolatban, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot és örömmel segítünk!