A JBL bejelentette, hogy “modern klasszikus” erősítője kiegészült a Roon Ready tanúsítvánnyal.

A JBL 75. évfordulójának tiszteletére retró dizájnba öltöztette modern extrákkal rendelkező SA750 integrált sztereó erősítőjét. A vállalat most nagy örömmel jelenti be, hogy az SA750 élvonalbeli szolgáltatásait újabb szintre emeli a Roon Ready tanúsítvány és további extrákat nyit meg az SA750 felhasználók számára.

A Roon Ready tanúsítványt exkluzívan alkalmazzák olyan hálózatképes készülékeknél, amelyek beépítve tartalmazzák a Roon streaming technológiáját. Ez azt jelenti, hogy az SA750 átláthatóan megtalálja és csatlakozik a Roon szolgáltatáshoz bármilyen konfiguráció szükségessége nélkül, hogy bitről bitre történő (bit-perfect) lejátszást kézbesítsen. A JBL integrált sztereó erősítőjét a mérnöki csapat felkészítette rá, hogy az megkapja a Roon Labs általi minősítést, így valósulhatott meg a legmagasabb szintű minőség és teljesítmény a hálózati streaming területén.

A Roon Ready státusz, amely 2021. júniustól része az SA750 szolgáltatásainak, részét képezi a készülék eleve lenyűgöző képességeinek. Ez a gyönyörűen megmunkált eszköz – amelyet alumíniumból mart előlap és teafa oldalpanelek díszítenek, tisztelegve az 1960-as és 1970-es években gyártott JBL SA600 és SA660 erősítők emlékének – G osztályú erősítőt foglal magába, amely csatornánként 120 teljesítményt kézbesít 8 ohmon; emellett olyan streaming klienseket kínál, mint az Apple AirPlay 2 és Google Chromecast, de kapcsolható MM/MC phono bemenetet és Dirac Live szobaakusztika korrekciót is kínál, hogy bármilyen zenehallgató szobában optimalizált teljesítményt nyújtson.

Hogy a lehető legtöbbet kapja meg a Roon szolgáltatástól, győződjön meg arról, hogy az Ön JBL SA750 készüléke legalább az 1.70/1155 verziójú szoftvert futtatja!

A JBL SA750 előzetes időpont foglalást követően kipróbálható, meghallgatható bemutatótermünkben!