A közelmúltban jelentős mértékben fejlesztettük bemutatótermünk házimozi rendszereit. Immár három 4K (UHD) HDR-képes vetítőt is ki lehet nálunk próbálni, a Grand Theatre és a TRON pedig még jobb audió komponensekkel lett felvértezve. A nagy érdeklődésre való tekintettel ismét megnyitjuk bemutatótermünket egy egész hétvégére! 

4K – a saját szemének higgyen! 

A SIM2 4K projektor kínálata nemrégiben felfrissült és kibővült. Mostanra meg is érkeztek hozzánk a cég legújabb csúcsragadozói. Ezek név szerint: 

Domino4

CRYSTAL4 UHD HDR

NERO4S UHD HDR 

Megújult hangrendszerek 

A hang terén is komoly előrelépést értünk el: Grand Theatre szobánk új, extrém magas hatékonyságú, 300 W/csatorna teljesítményű, D osztályú JBL Synthesis végerősítőkkel üzemel tovább.  

A Grand Theatre vetítővászna mögül a korábbiakhoz képest 2x nagyobb, 3 db JBL Synthesis 4367 stúdió monitor hangfalak szólalnak meg. Az oldalsó háttérsugárzók a célra jobban megfelelő JBL Synthesis SCL-4 típusokra lettek kicserélve. Nem mellesleg most már 4 személy is kényelmesen szórakozhat a helyiségben, ugyanis 3-ról 4 férőhelyesre bővítettük az ülőgarnitúrát. 

TRON moziszobánkban a ma létező házimozi processzorok egyik legjobbja, a JBL Synthesis SDP-75 trónol. A Grand Theatre-ben már bizonyítottak a JBL Synthesis SCL4-ek, ezért úgy döntöttünk, hogy ebben a helyiségben front szerepet bízunk rájuk. Az eredmény a korábbihoz képest sokkal terhelhetőbb, dinamikusabb, erőteljesebb LCR szekció lett!

Próbálja ki Ön is!

Ha igényes házimozi szobát, ill. hangrendszert szeretne építeni, akkor nálunk megtalálja az ehhez szükséges megoldásokat. A fentebb említett komponensek, rendszerek előzetes időpont foglalást követően kipróbálhatóak törökbálinti bemutatótermünkben!