stewart házimozi vetítővászonAz ISE 2015 bővelkedett a Stewart termékekben: a látogatók e standokra lépve a rendezvényen elérhető legjobb képek és hangok közül válogathattak. Egyúttal először próbálhattuk ki személyesen a Tela 80-at is!

A házimozi vetítővásznak és speciális optikai bevonatok díjnyertes gyártójaként ismert Stewart Filmscreen nagy teljesítményű, 4K+ vetítővásznak tömkelegét mutatta be az érdeklődőknek. A gyártó legfrissebb, legkülönlegesebb típusait a Stewart Filmscreen saját standján lehetett megtekinteni, melyen a felületekre a világ top projektor márkái által vetített kép került.

Az ISE 2015 kiállításon megrendezett THX képzéseken Stewart Tela 80 hangáteresztő házimozi vetítővásznat, míg az ISF tréningeken StudioTek 130 (ugyancsak akusztikailag áttetsző) felületet alkalmaztunk – A hangáteresztő felületek széleskörű alkalmazása igazolja, hogy a Stewart egyaránt elkötelezett az akusztika és a képminőség világa felé is, úgy érezzük, ezzel nem szégyen dicsekedni” – nyilatkozta Grant Stewart, a cég alapítója és elnöke.

A különleges, új házimozi vetítővásznak és anyagok a Stewart saját standján voltak elérhetőek, közéjük tartozott az új LuminEsse fix keretes, elülről vetített felület is, mely mögé dekoratív LED háttérvilágítás került. Ugyancsak itt volt megtekinthető egy gigantikis, AeroView 70 hátulról vetített típus, és a fix magasságú, oldalról maszkolt verziójú anyag, ami a gyártó első szövéses technológiával készült terméke – a Tela 80.

A Tela 80 előtt hosszasan elidőztünk. Közelről láthatóvá váltak a szőtt anyag rostjai, ugyanakkor 1-2 lépésnyi távolságból már szemünk erőltetésével is alig vettük észre a parányi barázdákat. A Tela 80 fő előnye a Microperf (luggatott) hangáteresztő házimozi vetítővásznakkal szemben, hogy míg a hangsugárzókat a lyuggatott megoldások esetében legalább 20 centi távolságra kell a kép mögé tenni, addig ez a méret a szőtt anyag esetében 1 cm-re csökken.

A Stewart házimozi vetítővásznai bemutatótermünkben is elérhetőek, kipróbálhatóak és megvásárolhatóak. Ha szeretné Ön is megnézni, hogy mennyit számít az ideálisan kiválasztott vetítési felület, akkor foglaljon ingyenesen időpontot hozzánk, és örömmel látjuk egy emlékezetes demonstrációra!

Időpontfoglalás Stewart Filmscreen bemutatóra >>>

Tel.: +36-70-333-0099 (csörögjön ránk, és ingyenesen visszahívjuk!)
Cím: 1221 Budapest, Honfoglalás út 111.
Kapcsolatfelvételhez, időpontfoglaláshoz kérjük, kattintson ide!